Φινλανδία: Εκλήθη ο Ρώσος πρέσβης για ύποπτη παραβίαση του εναέριου χώρου από ρωσικό αεροσκάφος - iefimerida.gr

Φινλανδία: Εκλήθη ο Ρώσος πρέσβης για ύποπτη παραβίαση του εναέριου χώρου από ρωσικό αεροσκάφος

Φωτογραφία: Twitter
Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπουργείο Εξωτερικών της Φινλανδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι κάλεσε τον Ρώσο πρέσβη στο Ελσίνκι για να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με ύποπτη παραβίαση του φινλανδικού εναέριου χώρου από ρωσικό αεροσκάφος που συνέβη στις 7 Φεβρουαρίου.

Η ύποπτη παραβίαση σημειώθηκε πάνω από τον Κόλπο της Φινλανδίας, δυτικά της πόλης Χάνκο, περίπου στις 5:15 μ.μ. (1515 GMT), αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωση του.

«Το ρωσικό αεροπλάνο είναι ύποπτο ότι πετούσε στον φινλανδικό εναέριο χώρο για λίγα λεπτά», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Η φινλανδική συνοριοφυλακή διερευνά το περιστατικό και θα παράσχει περαιτέρω πληροφορίες καθώς η έρευνα θα συνεχιστεί, προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ