Έκλεισε διαμέρισμα στο Παρίσι και βρήκε μούχλα -Ανέβασε βίντεο στο TikTok και αυτή ήταν η αντίδραση της Airbnb - iefimerida.gr

Έκλεισε διαμέρισμα στο Παρίσι και βρήκε μούχλα -Ανέβασε βίντεο στο TikTok και αυτή ήταν η αντίδραση της Airbnb

Παρίσι, μούχλα
Μούχλα σε παράθυρα Airbnb στο Παρίσι /Φωτογραφία: TikTok
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Δυσάρεστη ήταν η πρώτη νύχτα στο Παρίσι για μία Βρετανίδα που ταξίδευε μόνη της στην γαλλική πρωτεύουσα καθώς βρήκε μούχλα και στα δύο δωμάτια που νοίκιασε.

Η Bekah είχε κλείσει το πρώτο διαμέρισμα μέσω Airbnb σε χαμηλή τιμή, την οποία απέδωσε στο γεγονός ότι ο χώρος ήταν λίγο πιο έξω από την πόλη. Όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο όμως διαπίστωσε ότι οι τοίχοι και τα παράθυρα ήταν γεμάτα με μαύρη μούχλα. Η τουρίστρια έδειξε στο TikTok τι αντίκρισε, αλλά και πώς παρουσιαζόταν το διαμέρισμα στη σελίδα του Airbnb. «Στην πραγματικότητα το μέρος είναι καλό. Είναι πολύ κρύο όμως, κάτι που πιστεύω ότι είναι ο λόγος που πιθανώς υπάρχει μούχλα, επειδή δεν το έχουν ζεστάνει αρκετά», είπε. Στη συνέχεια ανέφερε ότι έστειλε στον ιδιοκτήτη τις φωτογραφίες, αλλά δεν της απάντησε. Βγαίνοντας επίσης από το διαμέρισμα, πέρασε από το διπλανό και άκουσε ένα ζευγάρι να κάνει σεξ, γεγονός που έκανε την διαμονή της εκεί ακόμα πιο δυσάρεστη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Bekah αναγκάστηκε να πάει σε άλλο Airbnb το οποίο κόστιζε τα διπλάσια από ό,τι πλήρωνε αρχικά. Σε άλλο βίντεο όμως ενημέρωσε τους followers της ότι και αυτό το διαμέρισμα είχε μούχλα στους τοίχους γύρω από τα παράθυρα. «Σε αυτό το σημείο, θα πάθω δηλητηρίαση από μούχλα», αστειεύτηκε.

Τι έκανε η Airbnb

Τελικά, η Airbnb επικοινώνησε μαζί της, αφού είδαν τα βίντεό της. Η εταιρεία τής επέστρεψε τα χρήματα, της βρήκε ένα νέο Airbnb και την έβαλε σε ένα ξενοδοχείο για το βράδυ, καθώς είχε πάει ήδη 10 το βράδυ μέχρι να βρεθεί λύση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε απογοητευμένοι που ένας επισκέπτης είχε αυτή την εμπειρία και η Ομάδα Υποστήριξης Κοινότητας παρενέβη άμεσα, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη — συμπεριλαμβανομένης πλήρους επιστροφής χρημάτων, αποζημίωσης για τη νέα διαμονή και κάλυψης άλλων εξόδων. Με πάνω από 2 δισεκατομμύρια αφίξεις επισκεπτών, περιστατικά σαν αυτό είναι εξαιρετικά σπάνια, και η συγκεκριμένη καταχώρηση ανεστάλη έως ότου ο οικοδεσπότης προσκομίσει τεκμηριωμένα στοιχεία ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί», ανέφερε εκπρόσωπος της Airbnb στην Daily Mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι διαμέρισμα Airbnb μούχλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ