9χρονος έβρισε χυδαία δημοσιογράφο και ο πατέρας του «γελούσε» -Το βίντεο με τα εκατομμύρια views - iefimerida.gr

9χρονος έβρισε χυδαία δημοσιογράφο και ο πατέρας του «γελούσε» -Το βίντεο με τα εκατομμύρια views

βρισιά
Η αντίδραση της δημοσιογράφου όταν την έβρισε χυδαία ανήλικος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Μία δημοσιογράφος από τον Καναδά μοιράστηκε στα σόσιαλ τη στιγμή που της επιτέθηκε χυδαία ένα μικρό αγόρι με τις… ευλογίες του πατέρα του.

Όλα συνέβησαν έξω από το Rogers Center του Τορόντο όταν η δημοσιογράφος Μισέλ Μάκι του CityNews βιντεοσκοπούσε ένα ρεπορτάζ. Τότε ένα αγόρι φώναξε  «γαμ@@@ την στο μ@@@ί» και ο άντρας που το συνόδευε ξέσπασε σε γέλια. Η δημοσιογράφος αντέδρασε και τους κοίταξε θυμωμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μοιράστηκε η ίδια στο TikTok και το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3,3 εκατομμύρια views. Αυτό ήταν ένα από τα πιο ανησυχητικά πράγματα που έχω δει ως δημοσιογράφος. Eνα αγόρι που έμοιαζε 8 ή 9 ετών μου το φώναξε, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. Συνέχισαν να γελούν και απομακρύνθηκαν», έγραψε η Μάκι. «Από σεβασμό προς το παιδί, θολώνω τα πρόσωπά τους. Είτε φωνάζει σε άνδρα είτε σε γυναίκα, διαιωνίζει και κανονικοποιεί τον μισογυνισμό. Νόμιζα ότι αυτή η φρικτή τάση είχε τελειώσει», συνέχισε αναφερόμενη σε ένα meme που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές πριν από μια δεκαετία, όταν άνθρωποι το φώναζαν στο παρασκήνιο την ώρα που δημοσιογράφοι, κυρίως γυναίκες, έκαναν γυρίσματα.

Βίντεο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου όταν την έβρισε ανήλικος

Μιλώντας μάλιστα στο NBC TODAY, η Μάκι ανέφερε ότι τους φώναξε. «Ήθελα απλώς να μπορώ να κοιτάξω αυτόν τον πατέρα και το παιδί στα μάτια και να πω “μπορείς να το ξαναπείς αυτό σε εμένα, κοιτώντας με στα μάτια ως άνθρωπο;”», δήλωσε η Μάκι και τόνισε ότι πατέρας και γιος όχι μόνο δεν γύρισαν, αλλά γέλασαν, σήκωσαν στον αέρα τους αντίχειρές τους και συνέχισαν να περπατούν.

Το βίντεο που μοιράστηκε η δημοσιογράφος τράβηξε μεγάλη προσοχή. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων εμφανίστηκαν ωστόσο διχασμένοι: κάποιοι υποστήριξαν ότι ήταν απλώς ένα αστείο, ενώ άλλοι καταδίκασαν τη συμπεριφορά του παιδιού. «Αχ μισογυνισμός, ακόμα διδάσκουμε στα παιδιά μας ότι είναι εντάξει να είμαστε βίαιοι απέναντι στις γυναίκες. Λυπάμαι πολύ που σου συνέβη αυτό», έγραψε ένας, ενώ αντίθετα άλλος έκανε λόγο για «κλασικό meme» και σχολίασε πως η δημοσιογράφος πρέπει να «συμβαδίσει με την εποχή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρισιά Καναδάς δημοσιογράφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ