H νέα άφιξη στου Ψυρρή, με αριστοκρατική φινέτσα και παριζιάνικο αέρα, ακούει στο όνομα «Ζουμπουρλού». Αυτοσυστήνεται ως «κομφεταρία-πιτασερί»: κομφεταρία επειδή έτσι αποκαλούσαν οι γαλλομαθείς της Πόλης τα ζαχαροπλαστεία και πιτασερί για τις χειροποίητες πίτες που ψήνονται καθημερινά στο μαγαζί.
Μαρμάρινα τραπεζάκια, ένας μεγάλος πολυέλαιος και βιεννέζικες καρέκλες διακοσμούν την Ζουμπουρλού. Η νέα άφιξη στου Ψυρρή σερβίρει παραδοσιακά σιροπιαστά όπως τα φτιάχνουν στην Πόλη, αλλά και πιο μοντέρνες συνταγές. Η βιτρίνα με τα γλυκά θα σας τραβήξει από τη μύτη: από τη μία θα βρείτε παραδοσιακές συνταγές και από την άλλη, πιο ευρωπαϊκές και ελαφρώς «πειραγμένες» γεύσεις.
Κιουνεφέ ή μπακλαβάς με μυρωδάτο βούτυρο; Ανατολίτικες μπουκιές με παγωτό ή γαλακτομπούρεκο με τραγανό σπιτικό φύλλο; Αν αγαπάτε τα γλυκά του ταψιού έχετε πολλές επιλογές.