Το τζατζίκι είναι ένα συνοδευτικό που δεν λείπει σχεδόν οπτέ από κάθε ελληνικό τραπέζι.
Η γευστική και παράλληλα καυτερή σος πάει με όλα τα πιάτα και την επιλέγουμε συχνά όταν τρώμε σε ταβέρνες, ειδικά στις καλοκαιρινές διακοπές. Ειδικά, όταν είναι σπιτική έχει άλλη γεύση. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να μην τρως τα ίδια και τα ίδια, σου έχουμε μια απίθανη ιδέα.
Δοκιμάσαμε μια παραλλαγή του κλασσικού τζατζικιού που μας ενθουσίασε: Τζατζίκι αβοκάντο! Είναι μια μοντέρνα εκδοχή του, με πιο δροσερή και ιδιαίτερη γεύση. Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη και θα σε ξετρελάνει.
Διαβάστε τη συνταγή στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο