Ελληνίδα εφαρμογός διαιτητικής αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει ποτέ να βάζετε το κρεμμύδι στο ψυγείο - iefimerida.gr

Ελληνίδα εφαρμογός διαιτητικής αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει ποτέ να βάζετε το κρεμμύδι στο ψυγείο

Κρεμμύδια
Κρεμμύδια / φωτογραφία: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλήθεια πόσα προϊόντα βάζουμε στο ψυγείο με την προοπτική να τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα; Αυτό μπορεί να είναι βλαβερό για την υγεία μας.

Η Ευαγγελία Ντεμίρη με την ειδικότητα της Ειδικού Εφαρμογών Διαιτητικής εμπνέει τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ παράλληλα τους δίνει τις απαραίτητες διαιτητικές συμβουλές που χρειάζονται.

Πρώτο στη λίστα μπαίνει το σκόρδο. Όπως υποστηρίζει η ειδικός στο προφίλ της soul. Diet το σκόρδο όταν το καθαρίζουμε και το αποθηκεύουμε στο ψυγείο για μελλοντική χρήση πιάνει πολύ γρήγορα μούχλα και η ουσία αυτής της μούχλας έχει συνδεθεί με καρκινώματα.

Δείτε τα υλικά που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή ψυγείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ