Το ψωμί σε πολλά νοικοκυριά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τραπεζιού τους.
To ψωμί μάς αρέσει γιατί είναι αφράτο και γευστικό και συνοδεύει τέλεια τα περισσότερα πιάτα μας. Ωστόσο, πολλές φορές, όταν αγοράζουμε μια φρατζόλα και αφού απολαύσουμε μερικές φέτες ψωμιού όσο είναι φρέσκο, ξεχνάμε να βάλουμε το υπόλοιπο στο ψυγείο για να διατηρηθεί. Το αποτέλεσμα; Το ψωμί σκληραίνει και γίνεται σαν πέτρα, ήδη από την τρίτη ημέρα.
Μην ανησυχείς όμως, καθώς βρήκαμε πώς μπορείς να επαναφέρεις το μπαγιάτικο ψωμί στην αρχική του κατάσταση. Αν δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες και δεν έχει εμφανίσει ίχνος μούχλας, υπάρχει ένα απλό τρικ για να γίνει και πάλι αφράτο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο νερό και τον φούρνο σου, σύμφωνα με το MyDomaine.
Διαβάστε το τρικ για να κάνετε και πάλι φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί στο Bovary.gr