Αδιαμφησβήτητα, το κουνουπίδι είναι ένα από τα πιο αδικημένα λαχανικά, με ιδιαίτερα παρεξηγημένη φήμη.
Κατά συνέπεια, πολλοί δεν γνωρίζουν με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να μαγειρευτεί και δεν έχουν εξοικειωθεί με την ενδιαφέρουσα γεύση του κουνουπιδιού.
Στην κατσαρόλα κοκκινιστό, σε ένα μυρωδάτο κάρι λαχανικών, τραγανό και μαριναρισμένο στο φούρνο η και στο τηγάνι με κουρκούτι, το κουνουπίδι δύναται να εμπλουτίσει μια νόστιμη συνταγή με τη γλυκιά γεύση του και τα έντονα αρώματά του.
Διαβάστε τη συνταγή για τραγανές μπουκιές κουνουπιδιού στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο