Στο θεατρικό σανίδι τα δίδυμα του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή: Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη συμμετείχαν στην παράσταση «Φωνάζει ο Κλέφτης» - iefimerida.gr

Στο θεατρικό σανίδι τα δίδυμα του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή: Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη συμμετείχαν στην παράσταση «Φωνάζει ο Κλέφτης»

Φωτογραφία NDP Photo Agency
Φωτογραφία NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα και της Nατάσας Καραμανλή, Αλέξανδρος και Αλίκη, έκαναν εμφάνιση στην παράσταση «Φωνάζει ο Κλέφτης», στη
θεατρική σκηνή του Κολλεγίου Αθηνών.

Οι γονείς τους παρακολούθησαν με υπερηφάνεια την ερμηνεία τους, δίνοντας το «παρών» στην εκδήλωση.

Το βράδυ της Παρασκευής, το θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών στο Παλαιό Ψυχικό άνοιξε τις πόρτες του για μια ξεχωριστή βραδιά. Η ερασιτεχνική, μη κερδοσκοπική ομάδα ARTE ανέβασε την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, «Φωνάζει ο Κλέφτης», σε μια παράσταση που εντυπωσίασε το κοινό.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ