Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μακαρόνια χωρίς κιμά. Ο κιμάς είναι ένα από τα βασικά υλικά με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά, γευστικά πιάτα.
Το μαγείρεμα του κιμά, όμως, μπορεί να γίνει δύσκολο, ειδικά αν δεν το πολυέχεις με τη μαγειρική. Όταν τον ανακατεύουμε, κατά το τσιγάρισμα, ο κιμάς σπάει σε κομμάτια με αποτέλεσμα να σβολιάζει. Ευτυχώς για εμάς, μια γυναίκα βρήκε ένα τρικ για να τσιγαρίσει τον κιμά ομοιόμορφα και χωρίς να δημιουργεί σβόλους.
Η μητέρα μοιράστηκε στο Facebook την πολύ απλή μέθοδό της που είναι πολύ αποτελεσματική. Το κόλπο δουλεύει τέλεια και κάνει το τσιγάρισμα παιχνιδάκι. Η τεχνική αυτή είναι τέλεια αν θέλεις να φτιάξεις σάλτσα για ζυμαρικά ή μπέργκερ, καθώς δεν θες ο κιμάς να είναι χοντροκομμένος.
Δείτε το απίθανο τρικ για να μην σβολιάζει ο κιμάς στο Bovary.gr