Ο Christian Dior δεν ήταν μόνο λάτρης της ομορφιάς και της κομψότητας αλλά και του εμπνευσμένου φαγητού -άλλωστε είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα στην υψηλή ραπτική και την υψηλή γαστρονομία.
Δεκαπέντε χρόνια μετά τον θάνατό του, εκδόθηκε ένα βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «La Cuisine Cousu-Main», που περιείχε όλες τις αγαπημένες συνταγές του σπουδαίου μόδιστρου.
Αν κάποιος θέλει να αναδημιουργήσει τις γαστρονομικές του απολαύσεις, τώρα, μπορεί να το κάνει, μιας και ο γαλλικός οίκος μοιράστηκε μερικές συνταγές από το βιβλίο.
Μία από αυτές σας την παρουσιάζουμε: τα αγαπημένα αυγά του Christian Dior μπορείτε να τα φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι. Λέγονται «Poached Eggs Fürstenberg» και είναι ιδανικά για brunch σαν να το απολαμβάνεις στο Παρίσι.
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr.