Αν η Ελλάδα ήταν φαγητό, θα ήταν σίγουρα μια νόστιμη πίτα.
Μια πίτα με εκλεκτά υλικά του τόπου μας, αχνιστή από τον φούρνο, με απολαυστική γέμιση και τραγανό φύλλο. Συνταγές και εκδοχές υπάρχουν πολλές, για κάθε γούστο και προτιμήσεις.
Ψάχνοντας για μια πρωτότυπη συνταγή, βρήκαμε την κατάλληλη που ταιριάζει στην εποχή: Τζουλαμάς ή ρυζόπιτα. Πρόκειται για ένα κρητικό παραδοσιακό γλυκό, από την περιοχή της Μεσσαράς που τρώγεται κατά την περίοδο των Αποκριών.
Γίνεται μούρλια με σταφίδες και ξηρούς καρπούς, ρύζι και τραγανά φύλλα κρούστας. Λιώνει στο στόμα και θα το λατρέψουν όλοι στο σπίτι.
Διαβάστε τη συνταγή στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο