Οι μεζέδες θα έλεγε κανείς ότι είναι μέσα στο αλφαβητάρι των καλοκαιρινών διακοπών και μαζί με λίγο ούζο ή μια παγωμένη μπίρα κάνουν τις στιγμές που μοιράζεται η παρέα να διαρκούν περισσότερο στο χρόνο, την καρδιά και την μνήμη.
Μια λαχταριστή συνταγή του σεφ Νικόλα Σακελλαρίου, μας έβαλε σε πειρασμό και το τηγάνι μας στη φωτιά. Ο σεφ μας προτείνει πατατοκροκέτες με κεφαλογραβιέρα και καθώς τις φτιάχνουμε «διακτινιζόμαστε» στο μεσημεριανό τραπέζι αμέσως μετά το μπάνιο στη θάλασσα. Ο Νικόλας Σακελλαρίου επιλέγει εκλεκτά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και φτιάχνει πιάτα που αγαπούν όλες τις αισθήσεις μας.
Το φετινό καλοκαίρι, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να φτιάξει και να απολαύσει γεύσεις που στερείται λόγω χρόνου τον χειμώνα που όλα γύρω μας τρέχουν αδιανόητα γρήγορα.
Διαβάστε τα υλικά και την εκτέλεση στο Bovary.gr.