Οταν ένα γλυκό με υπέροχη γεύση ωφελεί παράλληλα τον οργανισμό, τότε μιλάμε για ευκαιρία απόλαυσης και καλής υγείας.
Τέτοιες ευκαιρίες δεν θα πρέπει να τις αφήνουμε να φεύγουν από τα κουτάλια μας. Ενα δροσιστικό γλυκάκι χωρίς ζάχαρη που «παντρεύει» σοκολάτα και αβοκάντο μας προτείνει ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος, μέσα από το βιβλίο του, «Γλυκά χωρίς».
Ο Χρήστος Βέργαδος μας προτείνει μια λαχταριστή μους σοκολάτα-αβοκάντο που φτιάχνεται πανεύκολα με απλά και θρεπτικά υλικά και δεν επιβαρύνει την σιλουέτα μας. Μπορεί μια μους να φτιαχτεί χωρίς ζάχαρη; Η απάντηση έρχεται από τον pastry chef και θα σας ενθουσιάσει. Η μους σοκολάτα-αβοκάντο είναι ένα από πιο υγιεινά και ελαφριά γλυκά του φετινού καλοκαιριού.
Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση στο Bovary.gr.