Ενα υγιεινό και λαχταριστό γλυκό, με λίγες θερμίδες δίπλα σε έναν αχνιστό καφέ που γεμίζει όλο το δωμάτιο με το άρωμά του, πάνω σε ένα τραπέζι με λίγα φρέσκα λουλούδια, είναι το τέλειο ανοιξιάτικο σκηνικό ευτυχίας.
Δεν είναι ούτε μακρινό, ούτε άφταστο. Mπορούμε να το φτιάξουμε εδώ και τώρα. Με λίγα υλικά και θετική σκέψη. Ο pastry chef, Xρήστος Βέργαδος, προτείνει «μωσαϊκό με βρώμη» στο νέο του βιβλίο του «Γλυκά χωρίς» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.
Ενα γλυκό που γίνεται πανεύκολα και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Μπορείτε να το απολαύσετε μαζί με τα αγαπημένα σας ζεστά ροφήματα ή μετά το πασχαλινό γεύμα αγάπης. Αν σας αρέσει η βρώμη, θα πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε.
Διαβάστε τα υλικά και τα βήματα για να το φτιάξετε, στο Bovary.gr.