Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντισταθεί σε ένα γλυκό, ειδικά όταν αυτό έχει σοκολάτα.
Τι πιο λαχταριστό από ένα κολασμένο γλυκό με λιωμένη, ζεστή σοκολάτα που ρέει μέσα στο στόμα; Αν υπάρχει ένα τέτοιο γλυκό είναι το moelleux, το γνωστό και αγαπημένο μας σουφλέ σοκολάτας. Το γλυκό αυτό με τη ρευστή σοκολάτα που τρέχει από το κέντρο είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις. Η απίθανη συνταγή του Δημήτρη Μιχαηλίδη είναι απλή και μάλιστα γίνεται χωρίς μίξερ.
Διαβάστε τη συνταγή για κολασμένο σουφλέ σοκολάτας στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο