Οι παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας είναι από τις πιο νόστιμες σε όλο τον κόσμο.
Δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας φημίζεται για τις φουρνιστές της πίτες και είναι ένα από τα πιάτα που απολαμβάνουν τόσο οι ντόπιοι όσο και οι ξένοι.
Οι αχνιστές πίτες από τον φούρνο, είτε τραγανές είτε αφράτες, με φύλλο ή χωρίς, γλυκιές ή αλμυρές είναι ένα ολοκληρωμένο φαγητό που μας προσφέρει όλη την γεύση που χρειαζόμαστε.
Και μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι είναι μπελαλίδικες και χρονοβόρες, υπάρχουν, όμως, πολλές παραλλαγές που γίνονται εύκολα και γρήγορα.
Ψάχνοντας για την τέλεια συνταγή, πέσαμε πάνω σε μια απίθανη για κιμαδόπιτα χωρίς φύλλο. Είναι όσο λαχταριστή ακούγεται και γίνεται εύκολα με λίγα και απλά υλικά. Ο συνδυασμός του κιμά με την αφράτη πίτα είναι θεϊκός και λιώνει στο στόμα. Το αποτέλεσμα θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Διαβάστε τη συνταγή για κιμαδόπιτα χωρίς φύλλο στο Bovary.gr