Μια συνταγή με ελαφριά γεύση, αφράτη υφή και φθινοπωρινό άρωμα, παρουσίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η food stylist, Αννα Μαρία Μπαρού που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό από τις εκπομπές «Ελένη» και «Το Πρωινό».
Η Αννα Μαρία Μπαρού φτιάχνει κέικ με το φρούτο που πάντα εμπνέει την ζαχαροπλαστική: το μήλο. Ενα κομμάτι κέικ φτιαγμένο από αγνά υλικά πάντα συνοδεύει υπέροχα ένα φλιτζάνι ζεστού ροφήματος τις κρύες ημέρες του χειμώνα.
Ως food stylist και recipe developer (δημιουργός συνταγών δηλαδή), η Aννα Μαρία Μπαρού, δημιούργησε με τις φέτες των μήλων, εφέ «τριαντάφυλλου» στην επιφάνειά του. Τα υλικά του κέικ υπάρχουν ήδη στο ντουλάπι σας.
Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο