Φαντάσου ένα ζεστό σνακ που να συνδυάζει τις δύο μεγάλες μας αγάπες: Το ψωμί και το τυρί.
Αυτό είναι οι γκιουζλεμέδες με φέτα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ορεκτικό της Μυτιλήνης που μετέφεραν οι Μικρασιάτισες νοικοκυρές. Η λέξη προέρχεται από την τουρκική λέξη «goz», που σημαίνει «μάτι» και παραπέμπει στις φουσκάλες που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο ή το τηγάνισμα της ζύμης του γκιουζλεμέ.
Τα τυλιχτά και διπλωμένα πιτάκια με τη τραγανή, αφράτη ζύμη είναι τηγανόψωμα που γίνονται τέλεια με φέτα. Βρήκαμε την παραδοσιακή συνταγή και σας εγγυόμαστε ότι θα σας ξετρελάνει με την γεύση της. Είναι εύκολη και γρήγορη με απλά υλικά.
Διαβάστε τη συνταγή για τηγανόψωμο με φέτα στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο