Το τυρί σαγανάκι είναι μια παραδοσιακή ελληνική λιχουδιά που δεν χορταίνεις ποτέ!
Αρχικά, πασπαλίζουμε το τυρί με αλεύρι και στη συνέχεια το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για να δημιουργηθεί μια τραγανή χρυσαφένια κρούστα, ενώ το εσωτερικό του παραμένει λιώνει και βελούδινο.
Ο όρος «σαγανάκι» αναφέρεται σε διάφορα ορεκτικά που ετοιμάζονται σε ένα μικρό τηγάνι, το «σαγανάκι» ή «σαγάνι», που έχει χοντρό πάτο και δύο αντικριστές λαβές.
Το πιο γνωστό σαγανάκι είναι το τυρί, αλλά σε αυτό το τηγάνι συνήθως ετοιμάζονται και γαρίδες ή μύδια σαγανάκι.
Δείτε τη συνταγή για τυρί σαγανάκι και τα μυστικά για το τέλειο αποτέλεσμα στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο