Ο τηγανιτός μπακαλιάρος είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι, ιδιαίτερα όταν γίνεται με τραγανή κρούστα.
Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να τρώμε τηγανιτό μπακαλιάρο τόσο την 25η Μαρτίου όσο και στις 6 Αυγούστου, του Σωτήρα. Όσοι πιστοί κάνουν νηστεία για το Πάσχα και τον 15Αυγούστο αντίστοιχα, αυτές τις δύο ημερομηνίες επιτρέπεται το ψάρι και έχει καθιερωθεί ο τηγανιτός μπακαλιάρος με σκορδαλιά.
Ο Τάσος Αντωνίου, γνωστός ως Μαμά Πεινάω, έχει την πιο τέλεια συνταγή για τηγανιτό μπακαλιάρο με τραγανή κρούστα και ετοιμάζεται σε 10 μόλις λεπτά.
Δείτε την συνταγή για πεντανόστιμο τηγανιτό μπακαλιάρο στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο