Την σοκολάτα την απολαμβάνουμε κάθε εποχή του χρόνου χωρίς αντιστάσεις και ενοχές.
Η σοκολάτα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους κι όταν πρόκειται για δροσερή τούρτα με σοκολάτα δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο στο ένα κομμάτι.
Με τη θερμοκρασία να παραμένει ζεστή, όπως άλλωστε προστάζει η εποχή, η τούρτα έχει την τιμητική της και είναι το κατάλληλο επιδόρπιο μετά το φαγητό.
Βρήκαμε μια συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη που συνδυάζει τη σοκολάτα με τη γκοφρέτα και δημιουργεί ένα λαχταριστό και δροσερό μωσαϊκό.η
Δείτε τη συνταγή για σοκολατένια τούρτα μωσαϊκό στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο