Το ρυζόγαλο το έχουμε συνδέσει με την παιδική μας ηλικία.
Ενα γλυκό που το έφτιαχνε η γιαγιά, η μαμά μας και πολλές φορές γίνεται το τέλειο επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα. Από την άλλη, είναι κι ένα γλυκό, το οποίο βρίσκουμε σε πολλές χώρες, σε διαφορετικές εκδοχές. Για παράδειγμα, οι Σκανδιναβοί το περιχύνουν με χυμό φρούτων, ενώ οι Ισπανοί το προτιμούν με σταφίδες.
Οπως και να έχει, αυτό το γλυκό που παντρεύει μοναδικά το γάλα με το ρύζι δίνει μια γεύση που πάντα τη λαχταράμε και δεν τη χορταίνουμε. Βρήκαμε λοιπόν μια νόστιμη συνταγή για κρεμώδες ρυζόγαλο αρωματισμένο με καφέ που φτιάχνεται γρήγορα και είναι απολαυστικό κάθε εποχή του χρόνου.
Διαβάστε την συνταγή για κρεμώδες ρυζόγαλο στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο