Αγαπάμε τα κεφτεδάκια όσο κανένα άλλο φαγητό. Είναι μαμαδίστικο και λατρεύουμε να απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα.
Κεφτεδάκια δεν είναι όμως μόνο αυτά με τον κιμά. Πλέον μπορούμε να φτιάξουμε με πολλά υλικά, που είναι εξίσου νόστιμα και γευστικά. Οι ρεβιθοκεφτέδες ή αλλιώς φαλάφελ κάνουν μεγάλο buzz τελευταία, καθώς είναι vegan και πιο υγιεινά.
Θα τα βρεις σε πολλά street food με αραβική πίτα και χούμους και σε διάφορες παραλλαγές. Τι θα έλεγες, όμως, για σπιτικούς ρεβιθοκεφτέδες που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι; Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη είναι απίθανη και εύκολη, με υλικά που διαθέτουν όλα τα νοικοκυριά. Το αποτέλεσμα είναι λαχταριστά, αφράτα κεφτεδάκια από ρεβίθια που λιώνουν στο στόμα.
Διαβάστε τη συνταγή για ρεβιθοκεφτέδες στο Bovary.gr