Από τα πιο αγαπημένα πιάτα των πιστών καλοφαγάδων και των φανατικών της γαστρονομίας είναι η λαχταριστή πίτσα.
Αγαπημένη συνήθεια στην έξοδο με φίλους, η ζεστή και πεντανόστιμη πίτσα μετρά αμέτρητες θαυμαστές ανά τον κόσμο, ενώ οι διάφορες παραλλαγές που συναντά κανείς μας αφήνει μόνο με τη δυσκολία της επιλογής.
Βέβαια, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πίτσα αποτελεί και μια θερμιδική «βόμβα» και είναι πλούσια σε λιπαρά. Φυσικά, κάθε τόσο μπορούμε να την απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις. Ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπορούμε να την προτιμούμε συχνά. Εδώ, έρχεται να δώσει τη λύση η pinsa, η αρχαία και πιο light βερσιόν της πίτσας, που την έτρωγαν στην αρχαία Ρωμη.
Για την ετοιμασία της ζύμης δε χρειάζονται πολλά υλικά, ενώ από πάνω μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να προσθέσετε ό,τι ταιριάζει στους γευστικούς σας κάλυκες.
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr.