Ήρθε η εποχή του τρύγου και του μούστου.
Οι λάτρεις των σταφυλιών και του κρασιού ακολουθούν αυτή τη διαδικασία που ξεκινά κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο. Η μουσταλευριά είναι ένα επιδόρπιο ιδιαίτερο και αγαπημένο. Γίνεται από τον μούστο των σταφυλιών και αλεύρι και είναι το τέλειο, φθινοπωρινό γλυκό.
Τρώγεται ζεστή, με καρύδια και κανέλα και είναι απολαυστική. Αν αγαπάς και εσύ τη γεύση της και την έτρωγες από τα χεράκια της μαμάς σου, ήρθε η ώρα να την φτιάξεις μόνη σου.
Βρήκαμε μια απίθανη συνταγή με λίγα υλικά που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Είναι φανταστική και θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Διαβάστε τη συνταγή για μουσταλευριά στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο