Το μοσχαράκι κοκκινιστό είναι αδιαμφησβήτητα ένα από το πιο δημοφιλή μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.
Είτε το συνδυάσουμε με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με πουρέ, με ρύζι, με κριθαράκι ως γιουβέτσι, το νόστιμο μοσχαρίσιο κρέας με την γλυκιά σάλτσα ντομάτας αποτελεί μια σταθερή βάση για πολλές αγαπημένες συνταγές.
Στο μοσχαράκι, όπως και σε όλα τα κοκκινιστά φαγητά, κυριαρχεί μια τάση τείνουμε να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα αρώματα και τις εντάσεις της σάλτσας, ωστόσο αυτό ενδέχεται και να λειτουργήσει ως «παγίδα».
Στην τελική, το κρέας είναι ο πρωταγωνιστής και οφείλουμε να του αφιερώσουμε την απαραίτητη προσοχή αν θέλουμε να απογειώσουμε τη γεύση του πιάτου μας. Για να πετύχετε το τέλεια καραμελωμένο κρέας, υπάρχουν ορισμένα μυστικά που θα σας εκμυστηρευτούμε με χαρά.
Διαβάστε τη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό στο Bovary.gr