Συνταγή για μοσχαράκι γιουβέτσι -Με σάλτσα ντομάτας και κριθαράκι, λιώνει στο στόμα - iefimerida.gr

Συνταγή για μοσχαράκι γιουβέτσι -Με σάλτσα ντομάτας και κριθαράκι, λιώνει στο στόμα

Μοσχαράκι γιουβέτσι
Μοσχαράκι γιουβέτσι/Φωτογραφία: Shuttetstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοσχαράκι γιουβέτσι, το πεντανόστιμο πιάτο που λατρεύουν όλοι.

Το γιουβέτσι προέρχεται από την Οθωμανική κουζίνα, το οποίο ψήνεται είτε μέσα σε πήλινο είτε σε γάστρα.

Το μοσχαράκι γιουβέτσι είναι ένα κλασικό φαγητό, ιδανικό για το οικογενειακό τραπέζι. To αγαπούν μικροί και μεγάλοι και είναι ένα φαγητό που δύσκολα του αντιστέκεται κανείς.

Βρήκαμε μια εύκολη και απλή συνταγή από τον σεφ Πέτρο Συρίγο, όπου αν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες του το κριθαράκι δεν θα σας ξαναλασπώσει ποτέ!

Mαγειρέψτε μοσχαράκι κοκκινιστό με πηχτή, νόστιμη και απλή σάλτσα τομάτας που έχει ενσωματώσει τη νοστιμιά του κρέατος και των λαχανικών και συνοδέψτε το με κριθαράκι.

Διαβάστε τη συνταγή για μοσχαράκι γιουβέτσι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιουβέτσι συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ