Τα γιουβαρλάκια είναι ένα αγαπημένο σπιτικό φαγητό με πολλές παραλλαγές το οποίο αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Η πιο σύνηθης εκδοχή του νόστιμου πιάτου έχει ως βάση μια πηχτή σάλτσα δεμένη με αυγολέμενονο που δίνει στο αγαπημένο φαγητό ένα πλούσιο κίτρινο χρώμα και μία βελούδινη υφή.
Ωστόσο, υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει αλλεργία στα αυγά η που απλώς προτιμά μια πιο ελαφριά εκδοχή του αγαπημένου πιάτου. Ένα έξυπνο κόλπο για να το πετύχουμε αυτό είναι να αντικαταστήσουμε τα αυγά με κόρν φλάουερ και να φτιάξουμε μια υπέροχη σάλτσα λεμονιού που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια.
Διαβάστε τη συνταγή για γιουβαρλάκια χωρίς αυγολέμονο στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο