Εκτός από ένα φρούτο που τρώγεται στο πρωινό ή ως απογευματινό σνακ, το μήλο μπορεί να γίνει η πρώτη ύλη για ένα πανεύκολο γλυκό.
Αυτή την εποχή τα μήλα έχουν την τιμητική τους και έχουν την πρώτη θέση στο καλάθι των αγορών μας καθώς αποτελούν ένα από τα βασικότερα φρούτα του φθινοπώρου μαζί με τα αχλάδια, τα πορτοκάλια και τα ρόδια. Τα μήλα, όπως και τα αχλάδια, είναι από τα συστατικά της κουζίνας που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τόσο γλυκών συνταγών όσο και για σαλάτες. Aν έχεις μήλα μπορείς να φτιάξεις λαχταριστές νοστιμιές που θα κάνουν το σπίτι σου να μυρίσει θαλπωρή και φθινόπωρο.
Σε αυτή την συνταγή του σεφ Γιώργου Τσούλη, τα πράγματα είναι πολύ απλά και εύκολα. Χρειάζεσαι μόλις 10 λεπτά για να προετοιμάσεις τα μήλα και ύστερα περίπου μισή ώρα για να ψηθούν στον προθερμασμένο φούρνο. Τα υλικά είναι μετρημένα στα δάχτυλα και δεν περιλαμβάνουν καθόλου ζάχαρη. To μόνο που χρειάζεται είναι μέλι και κανέλα.
Διαβάστε την εύκολη συνταγή για ψητά γεμιστά μήλα στο Bovary.gr