Η συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου για ψαροκροκέτες με μπεσαμέλ μάς έβαλε σε πειρασμό και το τηγάνι μας στη φωτιά.
Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει να αγοράσουμε τσιπούρα και να φτιάξουμε πεντανόστιμες ψαροκροκέτες με μπεσαμπέλ στην κουζίνα μας και να τις σερβίρουμε ζεστές. Τέλειο ορεκτικό για το μεσημεριανό τραπέζι που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και θα αρέσει πολύ στην παρέα σας. Μια επιλογή που θα ενθουσιάσει και τα μικρά παιδιά.
Οι μεζέδες, θα έλεγε κανείς, ότι είναι μέσα στο αλφαβητάρι του καλοκαιριού και μαζί με λίγο ούζο ή μια παγωμένη μπίρα κάνουν τις στιγμές που μοιράζεται η παρέα, να διαρκούν περισσότερο στην καρδιά και την μνήμη. Εμείς βρήκαμε τον ιδανικό ψαρομεζέ για παρέα και ουζάκι, αλλά και αγαπημένος των παιδιών. Οι κροκέτες ψαριού με μπεσαμέλ είναι λαχταριστές και ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει την συνταγή του.
Διαβάστε την συνταγή για ψαροκροκέτες με μπεσαμέλ στο Bovary.gr