Θα λατρέψετε αυτό το υπέροχο δροσερό και λαχταριστό γλυκό του Στέλιου Παρλιάρου!
Τα δροσιστικά γλυκά δεν θα μπορούσαν παρά να κυριαρχούν στα καλοκαιρινά τραπέζια. Είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να πάρουμε ενέργεια μετά το μπάνιο! Ψάχνοντας για το ιδανικό γλυκό, βρήκαμε μια απίθανη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για κρέμα μπαβαρουάζ.
Πρόκειται για την περίφημη κρέμα Βαυαρίας, η οποία λέγεται ότι έφτιαξε πρώτος ένας από τους πρώτους διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ, τον Marie-Antoine Carême. Ο ιστορικός αυτός ζαχαροπλάστης ενθουσίαζε την παριζιάνικη ελίτ με τα γλυκά, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Ναπολέοντα!
Μια βελούδινη κρέμα που μπορούμε να απολαύσουμε ως ανάλαφρο επιδόρπιο! Η εκδοχή του Στέλιου Παρλιάρου είναι με καβουρδισμένους και αλεσμένους ξηρούς καρπούς, με πλούσια γεύση, που αφήνει δροσερή αίσθηση στον ουρανίσκο.
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr.