Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Πρόκειται για το πιο λαχταριστό ελληνικό superfood και με βάση τον τραχανά μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο «ζεστά» πιάτα, ιδανικά για κρύες χειμωνιάτικες ημέρες, όπως η σημερινή.
Με λίγα υλικά και σε χρόνο μηδέν θα έχετε το πιο λαχταριστό πιάτο έτοιμο σερβιρισμένο στο τραπέζι, επομένως δείτε παρακάτω τα υλικά και τα βήματα της συνταγής και σηκώστε μανίκια.
Δείτε στο Bovary.gr τη συνταγή για κοκκινιστό τραχανά με φέτα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο