Τα Kanellbullar, είναι τα αυθεντικά σουηδικά ρολά κανέλας που έχουν φανατικούς οπαδούς.
Αν ταξιδέψεις έστω για μία φορά στη Σουηδία, επιβάλλεται να δοκιμάσεις αυτό το εκπληκτικό γλύκισμα που μοιάζει λίγο με roll και λίγο με τσουρέκι, είναι για τους Σουηδούς, ότι είναι για εμάς τους Eλληνες, το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας.
Και επειδή πια, είναι δύσκολο να μετακινηθούμε, όχι σε άλλη χώρα, όπως την Σουηδία, αλλά ούτε από το σπίτι μας στο κέντρο της πόλης, εξασφαλίσαμε για εσάς την αυθεντική συνταγή η οποία είναι απλά ακαταμάχητη. Η ζύμη δεν είναι σκληρή, αλλά μαλακή, αρωματική και κυρίως μαστιχωτή. Τα υλικά δεν είναι πολλά. Ούτε χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση.
Διαβάστε τη συνταγή για τα ρολά κανέλας από τη Σουηδία με τη μαστιχωτή ζύμη, στο Bovary.gr