Το χοιρινό είναι το κρέας που παραδοσιακά εμείς οι Έλληνες τιμούμε περισσότερο από κάθε άλλο στις γιορτές.
Οι ετοιμασίες για το φετινό, γιορτινό τραπέζι είναι πυρετώδεις. Ήδη φτιάχνουμε το εορταστικό μενού και ψάχνουμε τις λαχταριστές συνταγές που θα δημιουργήσουμε. Eνα κυρίως πιάτο με κρέας είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή. Ψάχνοντας για κάτι διαφορετικό, με ιδιαίτερη γεύση και μοναδικό άρωμα πέσαμε πάνω σε μια απίθανη συνταγή για χοιρινό με δαμάσκηνα.
Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη είναι λαχταριστή, με το μελωμένο χοιρινό να λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα. Ο συνδυασμός του κρασιού, των μπαχαρικών και των δαμάσκηνων δίνει ένα ζουμερό αποτέλεσμα και θεϊκή γεύση που θα κάνει τους καλεσμένους σου να ξετρελαθούν.
Διαβάστε την συνταγή για μελωμένο και ζουμερό χοιρινό με δαμάσκηνα, στο Bovary.gr