Μια ζουμερή μπριζόλα που λιώνει στο στόμα μαζί με σαλάτα και συνοδευτικά είναι ό,τι πρέπει για το οικογενειακό τραπέζι.
Βρήκαμε μια απίθανη συνταγή για χοιρινή μπριζόλα με πιπεριές που γίνεται στο τηγάνι. Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει και σίγουρα αξίζει να την δοκιμάσεις να την μαγειρέψεις στην κουζίνα σου.
Το να μαγειρέψεις σωστά μια μπριζόλα μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο. Μπορεί εύκολα να μας σκληρύνει και να μην γίνει ζουμερή και τρυφερή όπως θα την θέλαμε. Υπάρχει όμως τρόπος να την μαγειρέψουμε, ώστε να γίνει τραγανή απ' έξω και τρυφερή μέσα.
Διαβάστε την συνταγή για χοιρινή μπριζόλα στο τηγάνι, στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο