Το Πάσχα μπορεί να έφυγε, έμειναν όμως μερικά από τα φαγητά και τα γλυκά.
Όπως και κάθε χρόνο, αυγά, κουλουράκια και τσουρέκια περίσσεψαν. Επειδή, όμως, δεν θέλουμε να πετάμε τίποτα, ακόμη κι αν έχει μπαγιατέψει, βρήκαμε μια γλυκιά ιδέα για να τα εκμεταλλευτούμε.
Υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσεις το τσουρέκι που περίσσεψε και ονομάζεται «εκμέκ τσουρέκι». Μπορείς, με λίγα λόγια, να φτιάξεις εκμέκ με βάση από τσουρέκι που έχει μείνει. Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη είναι απίθανη και πολύ εύκολη. Δεν θα χρειαστείς πολλά υλικά και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.
Διαβάστε τη συνταγή για εκμέκ τσουρέκι στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο