Το κρύο θέλει κάτι ζεστό που θα μας ανακουφίσει και να μας γεμίσει θαλπωρή.
Αν σκεφτούμε ποιο είναι το πιάτο που είναι λαχταριστό και μας ζεσταίνει, αυτό είναι το παραδοσιακό βραστό. Πρόκειται για μια αχνιστή σούπα με κρέας, συνήθως μοσχάρι.
Το βραστό μπορεί να είναι απλό πιάτο, όμως θέλει την τέχνη του. Το μυστικό κρύβεται στην σωστή επιλογή του κρέατος. Το μοσχάρι αποτελείται από πολλά διαφορετικά μέρη και καθένα είναι ιδανικό για ένα διαφορετικό πιάτο.
Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις το βραστό σου «λουκούμι», πρέπει να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Η συνταγή για μοσχάρι βραστό με λαχανικά είναι η πιο απλή με υλικά που έχουμε στο σπίτι μας.
Διαβάστε τη συνταγή για βραστό στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο