Η Σαρακοστή και η περίοδος νηστείας μέχρι το Πάσχα ξεκίνησαν.
Τα νηστίσιμα πιάτα δεν είναι μόνο υπέροχα και πεντανόστιμα αλλά μας βοηθούν να αποτοξινωθούμε από το κρέας. Τα θαλασσινά έχουν και φέτος την τιμητική τους, τα οποία απολαμβάνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.
Το καλαμάρι και το θράψαλο είναι από τα πιάτα που τιμάμε δεόντως. Αν θέλεις να φτιάξεις λαχταριστά γεμιστά θράψαλα που θα λατρέψει όλη σου η οικογένεια, σου έχουμε την πιο εύκολη συνταγή με απλά υλικά που αποκλείεται να μην έχεις ήδη στην κουζίνα σου.
Διαβάστε τη συνταγή για γεμιστό θράψαλο στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο