Τα γλυκά των Χριστουγέννων είναι από τα αγαπημένα μας και περιμένουμε πώς και πώς να τα απολαύσουμε κάθε χρόνο.
Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες είναι τα κλασσικά, παραδοσιακά κεράσματα που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Και οι δίπλες όμως είναι από τα λαχταριστά γλυκά που έχουν την τιμητική τους.
Είναι να τραγανό γλύκισμα με φύλλο, που λιώνει στο στόμα, που συνοδεύεται με μέλι, χοντρά καρύδια και κανέλα.
Είναι θεϊκές και κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο μία. Και μπορεί να νομίζεις ότι είναι δύσκολες, βρήκαμε όμως μια απίθανη και σούπερ εύκολη συνταγή που γίνεται χωρίς πλάστη.
Διαβάστε τη συνταγή για εύκολες και μελωμένες δίπλες στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο