Σουφλέ ζυμαρικών με ριγκατόνι, γευστικά τυριά και αλλαντικά στον φούρνο. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;
Σουφλέ: Μια λέξη, τόσα μα τόσα συναισθήματα. Είναι ένα φαγητό που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλοι. Είναι λαχταριστό, ζεστό από τον φούρνο, με τυρένια, κρεμώδη υφή και πλούσια, γεμάτη γεύση.
Βρήκαμε μια υπέροχη συνταγή του σεφ Πέτρου Συρίγου με όλα τα μυστικά για να πετύχεις ένα ζουμερό και ελαφρύ σουφλέ με τυριά και αλλαντικά, που σίγουρα έχεις στο ψυγείο.
Η προετοιμασία της συνταγής απαιτεί μόλις 20 λεπτά και ο χρόνος ψησίματος στον φούρνο περίπου 25 λεπτά.
Δείτε την συνταγή για το σουφλέ στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο