Ο σεφ, Joel Gamoran, έχει αφοσιωθεί στο food sustainability.
Σε έναν υπερκαταναλωτικό κόσμο, η εγκράτεια μπορεί τελικά να είναι αυτή που θα κρατήσει τις ισορροπίες. Ο όρος «sustainability» (βιωσιμότητα) κατέχει ήδη μια θέση στο λεξικό του μέλλοντος. Είναι η προϋπόθεση για να συνεχίσουμε να ζούμε σε ένα περιβάλλον φιλικό προς εμάς. Ο σεφ, Joel Gamoran, έχει αφιερωθεί στο food sustainability: μαγειρεύει εκτιμώντας βαθιά τις πρώτες ύλες και το «περίσσευμα φαγητού» είναι για εκείνον μια ανεξάντλητη πηγή γαστρονομικής δράσης. Με απλά λόγια, όταν μιλάμε για φαγητό «τίποτα δεν θα πρέπει να πηγαίνει χαμένο».
Σε άρθρο του Business Insider, διαβάσαμε συμβουλές του σεφ Joel Gamoran που δημιουργούν έναν νέο τρόπο σκέψης και σύνδεσης με το φαγητό. Επιλέξαμε 5 τρόπους (με την υπογραφή του Joel) που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό για την διατροφή σας σε μηνιαία και (κατ’επέκτασιν) ετήσια βάση.
Διαβάστε πώς θα μειώσετε σημαντικά τα έξοδα για το φαγητό στο Bovary.gr