Πάσχα ήταν και πέρασε, όμως μας έμειναν πολλά εδέσματα.
Αναμφισβήτητα από τους πρωταγωνιστές του πασχαλινού τραπεζιού είναι τα αυγά. Σίγουρα βάψατε αρκετά, αλλά δεν καταναλώθηκαν όλα, οπότε έχουν περισσέψει αρκετά και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε.
Από την άλλη, ίσως έχετε χορτάσει από το πολύ κρέας και ψάχνετε πρακτικές συνταγές για σάντουιτς, όπου το βραστό αυγό δένει άψογα.
Σας βρήκαμε την πιο λαχταριστή συνταγή, η οποία γίνεται πολύ εύκολα και τη λατρεύουν οι Σκανδιναβοί.
Επιπλέον, μπορείτε να το πάρετε μαζί στη δουλειά και να το απολαύσετε ως κυρίως γεύμα. Είναι ιδανικό ακόμα και για βράδυ, γιατί δεν είναι βαρύ, είναι δροσερό και μπορείτε άνετα να το συνοδεύσετε με πράσινη σαλάτα.
Δείτε τη συνταγή για σάντουιτς με αυγά που περίσσεψαν στο Bovary.gr