Συνταγή για Σεκέρ Παρέ -Το ανατολίτικο σιροπιαστό μπισκότο με σιμιγδάλι και ολόκληρο αμύγδαλο - iefimerida.gr

Συνταγή για Σεκέρ Παρέ -Το ανατολίτικο σιροπιαστό μπισκότο με σιμιγδάλι και ολόκληρο αμύγδαλο

Σεκέρ Παρέ σε δίσκο
To πιο ξεχωριστό μπισκότο/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεκέρ Παρέ: Ενα υπέροχο ανατολίτικο γλυκό που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

«Σεκέρ Παρέ» στα τουρκικά σημαίνει «κομμάτι ζάχαρης»: δεν φτιάχνεται εξ ολοκλήρου από ζάχαρη, μην ανησυχείτε. Σιμιγδάλι, αλεύρι, αυγά και ξύσμα από εσπεριδοειδή είναι μερικά από τα βασικά υλικά αυτού του λαχταριστού γλυκίσματος.

«Το Σεκέρ Παρέ είναι το πιο γρήγορο σιροπιαστό που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι. Ένα γλυκό όλο αρώματα και γεύση» δηλώνει ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης που υπογράφει την εκτέλεση της συνταγής που σας προτείνουμε.

Αν τύχει και δοκιμάσετε να φτιάξετε σεκέρ παρέ όταν θα αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνοδεύστε το με παγωτό.

Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Μακρυνιώτης συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ