Η ψητή γαλοπούλα είναι από τις κύριες επιλογές για το μενού, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η γεμιστή γαλοπούλα από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα πιάτα μικρών και μεγάλων και δεν λείπει από κανένα εορταστικό τραπέζι. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά μυστικά για να μαγειρευτεί σωστά και να είναι ζουμερή, ώστε να είναι και απόλυτα επιτυχημένη.
Η γεμιστή γαλοπούλα, ως σπουδαίος πρωταγωνιστής του εορταστικού τραπεζιού, ανήκει στις αγαπημένες μας συνταγές στον φούρνο. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πλούσια νοστιμιά της; Είναι πληθωρική, ζουμερή και γευστική, αλλά θέλει και πολλή προσοχή στο ψήσιμο, ώστε το κρέας να βγει ζουμερό και όχι στεγνό.
Υπάρχουν όμως μερικά tips για να καταφέρετε να απογειώσετε την προετοιμασία της γαλοπούλας, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν είναι έτοιμη, ακόμα κι αν δεν έχετε ειδικό θερμόμετρο.
Διαβάστε στο Bovary.gr τους 3 τρόπους για να είστε σίγουρες ότι είναι έτοιμη γαλοπούλα σας.