Τα μπισκότα θα είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα μας γλυκά σνακ. Τραγανά και λαχταριστά, που θα κάνουν την κουζίνα να μοσχοβολήσει.
Βρήκαμε και δοκιμάσαμε μια διαφορετική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για γευστικά μπισκότα. Ο λόγος για τα Polvorones, μια συνταγή που συναντάμε στην Ισπανία, αλλά και στην Λατινική Αμερική, όπως στο Μεξικό και στο Πουέρτο Ρίκο. Αυτά τα τραγανά μπισκότα γίνονται με αλεύρι ολικής άλεσης, εύκολα και γρήγορα και είναι τέλεια για το γραφείο, αλλά και το σπίτι.
Το να ψάχνουμε νέες, πρωτότυπες συνταγές έχει γίνει η νέα, αγαπημένη μας ενασχόληση. Aλλωστε, η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική είναι ψυχοθεραπεία. H συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τραγανά μπισκότα με αλεύρι ολικής άλεσης αξίζει να την δοκιμάσεις και θα χρειαστείς 25 λεπτά για να την προετοιμάσεις και 15 λεπτά να ψήσεις τα μπισκότα στον φούρνο.
Διαβάστε τη συνταγή για τα μπισκότα Polvorones στο Bovary.gr