Αρακάς, ο θρεπτικός. Και ο «παρεξηγημένος».
Ολες οι τροφές έχουν αθώα γεύση μέχρι να γίνει το μαγειρικό λάθος και να αποτυπωθούν στη συνείδησή μας σαν κάτι δυσάρεστο. Αν ανάμεσα σε αυτές τις τροφές είναι και ο αρακάς, τότε μια συνταγή θα αλλάξει τη σχέση που έχετε μαζί του. Συνήθως τον κάνουν κοκκινιστό, με καρότα και πατάτες.
Εμείς τον προτείνουμε ως πικάντικο σνακ που μπορεί να συνοδεύσει τέλεια την παγωμένη μπίρα που απολαμβάνετε τα βράδια στη βεράντα. Αυτή η συνταγή για ξεροψημένο αρακά θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ο αρακάς μπαίνει στον φούρνο και αποκτά μια spicy γεύση που σε κάνει να ξεχνάς για λίγο ότι αυτό που έχεις στο μπολ μπροστά σου είναι αρακάς.
Διαβάστε τη συνταγή στο Bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο