Το βράδυ της Ανάστασης τα αυγά πρωταγωνιστούν με το καθιερωμένο σπάσιμο που γίνεται στην αρχή του δείπνου.
Κάποια από τα βρασμένα αυγά μπορούμε να τα καθαρίσουμε εκείνη την ώρα, να τα κόψουμε στα τέσσερα για να τα σερβίρουμε με αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα να τα κρατήσουμε να γίνουν δροσερή σαλάτα.
Την αυγοσαλάτα μπορούμε να τη φτιάξουμε έτσι ώστε να σερβιριστεί συνοδεύοντας το κυρίως πιάτο, αλλά είναι και μια καλή επιλογή για πρωινό σάντουιτς. Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να μπει κατευθείαν στο ψωμί ως γέμιση, ενώ αν τη σερβίρετε ως σαλάτα στο μπορείτε να τη φτιάξετε από το πρωί.
Αν συγκεντρώσετε τα αυγά που έχουν περισσέψει με μόλις ελάχιστα υλικά φτιάχνετε μια πολύ νόστιμη σαλάτα. Για να κάνετε την αυγοσαλάτα πιο ενδιαφέρουσα σε γεύση προσθέστε ένα μόνο υλικό που θα κάνε τη διαφορά: σουρίμι καβουριού. Θα το βρείτε σε όλα τα super markets στην κατάψυξη και χρειάζεται μόνο να το ξεπαγώσετε.
Δείτε τη συνταγή για αυγοσαλάτα στο Bovary.gr