«Πατάτες Hasselback», γνωστές και ως «πατάτες ακορντεόν».
Αυτό το πιάτο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1953, σε εστιατόριο της Στοκχόλμης, το Hasselbacken. Οι πατάτες Hasselback είναι μια σουηδική συνταγή με πρωταγωνίστρια την πατάτα φούρνου που τόσο πολύ αγαπάμε. Εδώ οι πατάτες γίνονται ακόμα πιο νόστιμες και παράλληλα, είναι ιδιαιτέρως «εμφανίσιμες». Θυμίζουν τσιπς αλλα έχουν και λίγη παραπάνω (δελεαστική) ψίχα. Αυτές οι πεντανόστιμες πατάτες, φτιαγμένες με απλά υλικά, δεν απαιτούν πολύ από τον χρόνο σας.
Ψητές, αλλά κομμένες σαν πτυχές βεντάλιας, θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Αυτές τις ημέρες, που «Μένουμε Σπίτι», ας δοκιμάσουμε να φτιάξουμε συνταγές που θα προσφέρουν έξτρα νοστιμιά στα καθημερινά μας γεύματα. Αυτές οι πατάτες θα γίνουν οι αγαπημένες σας.
Διαβάστε τα υλικά και τα βήματα για να τις φτιάξετε, στο Bovary.gr.