Πιρόχ’: Η πεντανόστιμη πάστα φλώρα από τον Πόντο που θα σου μείνει αξέχαστη - iefimerida.gr

Πιρόχ’: Η πεντανόστιμη πάστα φλώρα από τον Πόντο που θα σου μείνει αξέχαστη

Πάστα φλώρα
Πάστα φλώρα /Φωτογραφία: pexels/nataliya-vaitkevich
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι έχουν μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Σε όλους αρέσει να δοκιμάζουν συνταγές που έρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου αλλά και να εξερευνούν νέες γεύσεις.

Αν ψάξεις λίγο στο Internet, θα βρεις πολλές συνταγές για ευφάνταστα γλυκά. Εμείς βρήκαμε και δοκιμάσαμε μια συνταγή με πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία: Το πιρόχ’. Πρόκειται για ένα γλυκό ρωσικής προέλευσης, το οποίο υιοθετήθηκε από τους Έλληνες του Πόντου που έζησαν στη Ρωσία το 1922-193. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ποντιακή πάστα φλώρα. Είναι λαχταριστή και τρώγεται τέλεια σαν σνακ μαζί με τον καφέ.

Διαβάστε τη λαχταριστή συνταγή για ποντιακή πάστα φλώρα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάστα φλώρα συνταγή Πόντος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ